Ny student
Välkommen till CIL i höst! Nedan information gäller för studenter antagna till: Informationslogistik 180hp samt International Sales & Marketing 180hp.
Introduktionsdag 29 augusti

Vi börjar med introduktionsdag måndag den 29 augusti. Samling kl 10.00 i CILs lokaler på Garvaren, plan 2, för upprop och registrering. Du får en överblick av höstens studier samtidigt som du träffar dina nya studiekamrater. Eftermiddag och kväll kommer vi att ägna oss åt olika teambuilding-aktiviteter. Vi kommer både att vara inom- och utomhus. Räkna med att dagen avslutas runt 22. Meddela oss gärna redan nu om du har någon allergi eller önskar specialkost genom ett mail till info@cil.se.
 

Dina studier startar tisdag 30 augusti

Under de två första veckorna blir det ett fullbokat program med aktiviteter för att du skall komma in i studierna, få ett partnerföretag, informeras om praktiska detaljer och inte minst sociala aktiviteter för att du skall lära känna dina kurskompisar och andra studenter på skolan. Mer information om de två första veckorna, inklusive kurslitteratur och schema hittar du via länkarna nedan;

Informationslogistik 180hp

International Sales & Marketing 180hp
*Obs schemat kan komma att ändras fram till kursstart.
Har du sökt studentbostad?

Om inte bör du gå in på hcly.se och anmäla dig i bostadskön snarast möjligt!
Alla bostäder ligger på bekvämt avstånd med cirka 5-15 minuters promenadväg till utbildningslokalerna.

Här hittar du mer information och anmälan

 
Välkommen till Festligt Ambitiösa STudenter i Ljungby

FAST är Högskolecentrum i Ljungby:s (HCLY) alldeles egna studentförening och drivs av studenter på skolan med stöd från HCLY. Syftet med FAST är att erbjuda en mötesplats för studenter och att verka för studenters sociala intressen.
 

FAST anordnar olika aktiviteter såsom pubkvällar, idrottsturneringar och filmkvällar. Dessa aktiviteter brukar vara uppskattade och är de enda aktiviteterna i staden som faktiskt riktar sig till samtliga högskolestudenter i Ljungby. Medlemmar i FAST har oftast avsevärt billigare inträde till dessa aktiviteter. Hur du blir medlem hittar du på FAST facebooksida.

Studiemedel
Som student på CIL är du berättigad studiemedel. Om du har fått studiemedel beviljat får du pengarna cirka en vecka efter att du blivit registrerad.
 
Registrerad blir du automatiskt om du kommer på introduktionsmötet. Om du inte kan vara med på introduktionsmötet måste du registrera dig på CIL senast en vecka efter terminsstart. 
Om du är student på någon av högskoleutbildningarna så registrerar vi också dina personuppgifter i Linnéuniversitetets studerandeadministrativa datasystem Ladok. Uppgifterna är offentliga och du kan också få utdrag ur registret.
 
För mer information om studiemedel finns på csn.se
KONTAKTA OSS
Hör av dig om du har frågor om antagning eller andra Studiefrågor.
info@cil.se eller 0372- 78 00 20
Fler kontaktuppgifter
ATT VARA STUDENT PÅ CIL
CIL i Ljungby är en mindre högskola med mycket personlighet och plats för individen.
Läs mer på Student på CIL
Kontakta oss
Har du frågor om våra utbildningar eller något annat,
välkommen att höra av dig!
Ring eller maila
info@cil.se eller 0372-78 00 20

Lokalbokning och reception
garvet@cil.se eller 0372-78 00 27
Följ oss
CIL, Centrum för Informationslogistik
Stationsgatan 2, Garvaren
341 60 Ljungby
Karta